Koningsplein 14, 2981 EA, Ridderkerk (0180) 23 53 17

Over BRURS


In maart van 2016 begon er een idee te ontstaan over het openen van een eigen lunchroom. Dit idee werd versneld door het vrijkomen van een pand aan het Koningsplein, waar toentertijd de Subway in huisde.

Ook het idee van een lunchroom kreeg al snel de vorm van een grandcafé, waar een informele sfeer moest heersen, lekker eten geserveerd moest worden en bovenal een mix van Turkse en Nederlandse specialiteiten de boventoon moest voeren.

BRURS is op 5 juli 2016 begonnen als lunchroom, met een diversiteit aan broodjes, warm en koud. Al snel werd dit assortiment uitgebreid, omdat de vraag toenam. Later in 2016 werd ook thuisbezorgd.nl erbij gehaald.

Inmiddels is BRURS een volwaardig grandcafé geworden, waar recentelijk een alcoholvergunning is toegekend en er een prachtig terras (in de zon!) bij is gebouwd.

Het interieur laat zich kenmerken door eigentijdse, vertrouwde, stoere tinten van grijs in combinatie met steigerhout. De pilaren die het pand recht en omhoog houden, zijn bekleed met Ridderkerkse krantenartikelen, om de gasten het gevoel te geven thuis te zijn en zo heeft iedereen altijd iets leuks te lezen!

Ons doel is om voor iedereen, hoog of laag inkomen, open te staan en iets lekkers te kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor een broodje meenemen, rustig genieten van een uitgebreid lunchgerecht, of dineren met specialiteiten van de grill of uit de pan. Alle gerechten, van groenten tot vlees, worden dagelijks vers bereid en bij elk gerecht wordt iets van de mix van Turks en Nederlands toegevoegd!

Eet smakelijk en graag tot ziens!